Tarief en vergoeding van therapie bij Alexandra Dullaart

Voor jou

Een individuele afspraak (consult) kost 95 euro en duurt 45 minuten.
Een gezamenlijke afspraak kost 115 euro (inclusief 21% BTW) en duurt 60 minuten.

Betalen en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED. En als we hebben afgesproken en je kunt onverhoopt niet, laat het me dan 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Je begrijpt dat ik anders de afspraak in rekening moet brengen.

Vergoeding

Sommige verzekeraars vergoeden alles. Anderen hebben een maximum op het aantal sessies. En sommigen vergoeden helemaal niets. Goed om van tevoren even na te kijken dus.

Voor de verzekeringen geldt, dat mijn therapie alleen in de aanvullende verzekering mogelijk gedeeltelijk, of helemaal vergoed wordt. Soms is er geen vergoeding mogelijk. Als je er niet uitkomt, bel of mail me dan even, dan kijk ik met je mee.

Je begrijpt dat ik geen verantwoordelijkheid kan nemen of je uiteindelijk vergoeding krijgt, maar ik kan wel naast je staan en je helpen het uit te zoeken. Stem het dus goed af met je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat krijg je aan extra service bij een psycholoog?

Je hoeft niet te wachten – de meeste psychologen en therapeuten die buiten de vergoeding vallen hebben geen wachtlijsten en kunnen je ook heel goed doorverwijzen.

Een persoonlijke benadering: kleinere praktijken zoals de mijne besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten: je bent geen nummer, het is persoonlijker, directer en we werken met meer persoonlijke toewijding. Daarbij heb ik geen wachtlijsten.

Privacy: de klacht en de behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar; veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om een hele tijd later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.

Wil je meer weten over tarieven en vergoeding?

Maak een afspraak: bel mij, of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Amsterdam Noord ter attentie van Alexandra Dullaart.