Lees de ervaring van cliënten van Psycholoog Amsterdam Noord

Ik heb een aantal mensen gevraagd kort een stukje te schrijven over de therapie die ze bij mij hebben gevolgd:

5/5

“De oprechte belangstelling en het begrip van Alexandra hebben me geholpen om uit mijn schulp te kruipen, toen ik me heel onveilig en kwetsbaar voelde. Ze heeft me geholpen om balans te zoeken in de verhouding tussen de rust die ik nodig had om mijn energie weer op te bouwen en de dagelijkse dingen die gedaan moeten worden. Ze was een enorme steun tijdens de gesprekken met mijn werkgever en UWV die voor mij zo moeilijk waren. Niet alleen door haar hulp bij de voorbereiding daarvan, maar ook door haar fysieke aanwezigheid en inbreng tijdens die gesprekken. Tijdens de coaching heeft ze naast de professionele afstand die zij goed kon handhaven, mij toch het gevoel kunnen geven dat er in deze moeilijke periode een vriendin aan mijn zijde stond.”

5/5

“Ik heb de behandelmethode van Alexandra als zeer prettig ervaren. Voor het eerst sinds jaren een psychologe die begreep hoe naar het was als je de deur niet meer uitkwam omdat je constant in paniek raakt. Alexandra heeft meegedacht naar een manier om de behandeling toch te laten slagen en juist door het met nog kleinere stappen aan te gaan lukt het mij om na maanden weer naar buiten te gaan. Inmiddels ben ik weer aan het werk maar heb ik nog steeds contact met Alexandra. Juist om soms even te delen waar ik tegen aanloop en dan kan zij mij met terugkijken op eerdere situaties aangeven hoe ik de situatie het beste aan kan gaan.”

5/5

“De behandeling van Alexandra heeft mij snel het vertrouwen gegeven dat ik zoek bij een psycholoog. Door goed te luisteren en een duidelijk uitleg te geven maakt ze problemen helder, kleiner en overzichtelijker. Alexandra’s visie over de relatie tussen lichaam en geest komt duidelijk naar voren in de behandeling. Ze inspireert en motiveert enorm. Alexandra heeft een brede kennis en omdat ze die met empathie inzet ben ik erg blij met haar als behandelend psycholoog.”

5/5

“De behandeling bij Alexandra heb ik als zeer prettig gevonden. Eindelijk iemand die naar mij luisterde en kon helpen.”

4/5

“Je bent een warm, begripvol en lief mens. Je hebt me geholpen me zelf weer terug te vinden en me zelf niet meer kwijt te raken. Mijn dank is groot. Heel veel succes met je eigen praktijk.”

5/5

“Hier nog een woord van dank. Door jouw zeer goede inzichten in mijzelf en jouw vriendelijke warme steun ben ik van die verschrikkelijke klachten afgekomen. Dat was voor mij eigenlijk niet denkbaar, je bent voor mij een wereldcoach. Je kwam als een vreemde en ging weer weg als vriend.”

Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in.